You're enter.Please be nice | Follow | Dashboard | Facebook

Ramadhan Is Back!





Hai Assalamualaikum gaiss *lambai tangan* *senyum sampai ke telinga* Semua sihat? Yaa tyqah disini sihat Alhamdulillah. Aummm actually tengah rinduu dekat blog. And bosan juga sebenarnya. Sebab tu rasa nak update sekejapp. Hehehe :p . Well well , you know me. Kalau rinduu or bosan je mestilah cari blog kan kan? Hahaha. Okay actually sekarang ni dah pukul 5 pagi. Hehehe, everyday macam ni k. Tidur lambat and bangun mestilah lambat. Yeayyy! Bak kata DidiWhoaa, hidup mestilah adil. Kalau tidur lambat, bangun pon kena lambat. CEWAHH.

 Amacam puasa? ada baik ka? haha. gengster bunyi. hari ni dah masuk hari ke 19 kita menyambut ramadhan. alhamdulillah. sekajap je sekarang masa berlalu. Allahu. 
setelah sekian lama tidak mengupdate blog terasa kekok bila tanya memegang keyboard. sbb selama ni tangan pegang handfhone je. hihi.

bila sebut pasal raya, hmm tahun ni tak tahu la nak beraya dekat mana. samaada dekat MELAKA atau JOHOR BAHRU . nnti kalau aku cakpa aku beraya dekat sini alih alih nnty bila call tanya aku dekat mna nnty aku jawab aku ada dekat kelantan. haishhh. selalu jadi mcm tuu. sbb tu tak berani nak janji. bukan  nak ckp mcm keling kepe tpi memang itu lah hakikatnya. so sorry. tpi hati berbelah bagi sama ada nak beraya dekat kampung atau dekat melaka. 

persiapan raya? haishhhh, tudung tuuu tak jumpa yg berkenan lagi ni. mcm mana la ni. baju aku tahun ni wrna pink peach. korang korang? untung la semua sweet sweet. sweet sweet? apa motif? haha nothing. joke. 

tahun ni banyak sangat pakai duit. nak beli itu la nak beli ini la. haishahhh gasak siakk tahun ni. ok lepas ni kena belajar berjimat cermat. hmmmm. k la 




*Anak ketam belajar berjalan, ** Matanye tercabut digigit lipan, **Selamat datang bulan ramadan, **Selamat tinggal hantu dan setan . ** ** * Hello blogger . Dah lama rasanya tak update blog ni . Fuhh fuhh **tiup habuk ** .  Hehe' Okay , back to the main point . Seperti mana yang kita semua tahu , 1 Ramadhan telah jatuh pada tanggal *bunyi drummm* Hahaha 'Jeng jeng jengg . '21 Julai 2012 !' . Yeay ,Syukur *Alhamdulillah* ,we meet Ramadan again . Hope this month of Ramadan will be better than before .And hope will be best Ramadhan ever.Amin <3 Okay , Korang macam mana ? Dah ready belum? Cinfirm ramai yang excited sanagt kan nak sambut bulan ramadhan kan? memang ramai pon.Atul sign in je twitter and facebook tadi . Ramai yang tweet / post pasal Ramadhan Al Mubarak . Alhamdulilah ramai yang gembira kedatangan bualn ramadhan ni 


#Selamat Hari Raya. bye







0 comments:

Post a Comment