You're enter.Please be nice | Follow | Dashboard | Facebook

Cinta , Sayang , Minat dan Suka


 Hyee blogger .Hye followers .Hyee manis .Hyee kacak .Hyee Lovers .Hyee Haters .Wahh ,banyak nyaa hyee aku .Okayy .Mulakan ~


Cinta  Kita memang mengharapkan dia menjadi milik kita . Segala apa yang kita buat , kalau boleh nak dia tahu.. dan kita seboleh-bolehnya tak nak sakitkan hati dia . Kita akan sentiasa berfikir tentang dirinya. (dalam erti lain : cinta di tujukan kepada seseorang yang kita selalu ingat dan mimpi .. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je )


Sayang  Kita memerlukan dia di masa kita mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka kita . Selalunya kita akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGAkepada masalah kita. (dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dengan masalah kita dan kita jugak boleh menyakitkan hati dia kerana kita bukannya cinta kepadanya  )


Suka  Kita sukakan dia kerana dia kelakar . Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, kita rasa nak tergelak sampai nak pecah perut habis terburai . Haha . Tapi, kita taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu.

Minat  Apa sesuatu pada dirinya yang menarik kita untuk mendekatinya. 


0 comments:

Post a Comment